lauantai 27. toukokuuta 2017

PUUTARHASSA TAPAHTUU --- Voi surku!Surkeus sentään, tiput olivat lentäneet päin kasvihuonetta. Olin juuri ollut istuttamassa maa-artisokkaa tässä vieressä, ja kun tulin takaisin, reppanat makasivat kuolleina😢😢😢 Ja taas muistin, että ai niin, yhteen kohtaan kasvihuonetta linnut lentävät, koska siinä ei ikkunan edessä roiku mitään eikä yleensä kasva tomaattia tms. korkeampaa. Joten isäntä saa tänään ruuvata kattopalkkiin koukun!

Seuraavaksi iloisempia kuvia ja yllätyksiä.Tämä yllätys löytyi kasvimaalta, ja se on mielestäni KINOSANGERVO, joka hävisi varsinaisesta paikastaan. Näitä alkuja on pulpahtanut muualtakin, mm. ojan reunamilta, joka johtaa vettä kasvimaalta ja sen ympäristöstä altaaseen.

Keltapäivänlilja ojentelee kukkavarsiaan, vaikka "eilen" se vasta nousi maan pinnalle.

Kriikuna kukkii, vaikka lehdet eivät ole vielä täysikokoiset. Kiirettä pitää!

Mahtaako Anonyymin arvaus kukinnan alkamisajasta toteutua? GLORY OF EDZELL on kirinyt kiinni aikaa, ja nuput ovat jo näin pulleita.

Atsalea aloittelee kukintaa.


2 kommenttia:

 1. Voi lintuparat! Oliko todella kuolleita vai pökertyneitä vain. Kevät tuo aina mukavia yllätyksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti olivat kuolleita. Ja miten vielä kaksi lintua on törmännyt? Yhtä aikaa vai peräjälkeen?
   Kuvittelen keksineeni ratkaisun tähän törmäämispulmaan. Huomenna poikkeamme Lidlissä... Toivottavasti siellä on vielä NIITÄ, jotka ovat ratkaisun avain, mutta tästä lisää seuraavassa postauksessa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!