tiistai 9. toukokuuta 2017

KOIRIEN ELÄMÄSSÄ TAPAHTUU --- allashuolia, lunta & Alhovaaran Kettutyttö ja Iigori kylässä



Kettutyttö eli Foxy ottaa tässä onnistuneen match-shown jälkeen rentouttavan mutakylvyn. Se tekee niin hyvää turkille ja iholle ja antaa erityisesti autoon raikkaan tuoksun😆😆😆 Fiinu tyytyy tällä kertaa tarkkailemaan kylpyhetkeä.

Isäntäkin selostaa omia urotöitään.





Tämä allas on yksi pihan murheenkryyneistä. Se kaivettiin alun pitäen kokoamaan vettä, koska sitä on täällä liikkeellä todella paljon. Piha rajoittuu valtaojaan, mutta siinä välissä on penkka, ja ilmeisesti siksi vesi jäi makaamaan alavammille kohdille, erityisesti kasvimaalle, joka on taas altaan etupuolella. Nyt poistoputki vie veden altaasta ojaan.
Olen vuosia toivonut  reunusta viiran päälle, esim. painekyllästetystä tehtyä ritilää. Toinen helppohoitoisempi vaihtoehto olisi komposiittilauta. Kivet pitäisivät viiraa paikoillaan ja maisemoisivat sen, mutta välit olisivat täynnä männynneulusia, ja niiden putsaaminen tuottaa turhaa työtä. Ja haluan tietenkin asetella kukkaruukkuja sun muita astioita reunalle, joten tasainen alusta olisi toivottavaa.
Mieheni taas haluaa pistää koko altaan uusiksi, mutta onko se järkevää? Jos viira otetaan pois, reunat sortuvat, käsittääkseni, ja tulee lisää kaivuutyötä. Altaan pohjassa on ilmeisesti lähde, koska pitkilläkin helteillä vesi pysyy pintaa lukuunottamatta tosi kylmänä. Mitä tapahtuu luonnonvedelle, jos kuoppaan laitetaan jonkinlainen tekoallas?
Hyvät neuvot olisivat taas kerran tarpeen!





Väinön komea velipoika Iigori

Fiinu oli vähän pahalla päällä ja antoi Iigorille muutaman kerran hampaasta. Viisaan miehen tyylillä Iigori poistui hetkeksi paikalta ja odotti tilanteen lauhtumista.






Takaa-ajoleikki on aina yhtä hauskaa! Tässä Väinö Iisakin ja Foxyn esitys.





8.5. 2017 näytti tältä, kun ajelin 15 km:a pohjoisemmaksi yhden metsätien varteen.






Ihan vissisti suden jäljet!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!