sunnuntai 28. toukokuuta 2017

PUUTARHASSA TAPAHTUU --- onnistuuko lintuturmien estäminen?Saako ideasta selvää? Valitettavasti kuvajaiseni häiritsee kuvien laatua.
Vastakkaisille isoille ikkunoille kiinnitettiin (Lidlistä haetut, 4 € / kpl😜) metalliset amppelitelineet. Niihin sain sopivasti ruukut basilikalle ja timjamille.
Jospa tipuset nyt hoksaisivat, että tästä ei pääse läpi, vaan lentokorkeutta on  hiukan nostettava.Viime vuonna samankaltaisia telineitä oli jo myynnissä. Silloin sai myös kukkoaiheista, mutta tällä erää tarjolla oli pöllö ja pikkulintu. Joka tapauksessa aika pätevät roikuttamisvälineet siihen hintaan. Näyttävät itse asiassa kalliimmilta😹

En tiedä, onko koskaan aikaa ja rahaa tarpeeksi, mutta suunnitelmissa on kattaa terassi. Ja kai myös lasiseinät tahdotaan. Rupesin eilisen lintuturman jälkeen miettimään, millainen surmanloukku lasitettu terassi on? Millaisia kokemuksia sinulla on? Tai miten olet onnistunut estämään lennot lasia päin? Haukankuvia en tahtoisi liimailla tai ripustaa kahvipusseja heilumaan.
4 kommenttia:

 1. Ihan kirkas lasi lisää lento-onnettomuuksien riskiä, se on valitettavaa. Toivottavasti hienot amppelisi ohjaavat sulkapilotteja väistämään vaaran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti näin on.
   Toiseen päähän kasvihuonetta, jossa on tomaattia, hyllyä ja amppelia, ei ole törmäilty. Paitsi viime vuonna oli valitettava tapahtuma, kun ilmeisesti haukka oli jahdannut lintuja pihalla. Sekä mustarastas naaras että uros olivat menehtyneet. Sulkia oli siellä ja täällä, ja löysin vielä yhden pökertyneen lintuparan. Tai paremminkin Fiinu löysi ensin, mutta onneksi ei tappanut sitä.

   Poista
 2. Onnittelut yllättävän pentu-uutisen johdosta! Elämä yllättää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!