torstai 25. toukokuuta 2017

KOIRIEN ELÄMÄSSÄ TAPAHTUU --- Iitun, Millan ja Kessun luona vieraisilla



Fiinu ja Iitu tapasivat tänään ensimmäisen kerran. Iitua jännitti aika lailla, joten leikkimään ei vielä päästy, mutta jää on murrettu. Kuten videolta huomaa, molemmat koirat ovat hiukan varuillaan. Alun perin ajatuksena oli tutustuttaa samalla kertaa myös Väinö Iituun, mutta sen jätimme toiseen kertaan, ettei pikku neidille tullut liikaa uutta yhden päivän osalle.

(Näin välihuomautuksena ja suluissa... saattaa olla, että meidän talossa on kehkeytymässä aikamoinen ylläri pylläri. Siitä lähipäivinä lisää.)

Kuka arvaa, mitä rotuja Iitussa on? Ei varmaan kukaan, sen verran odottamattoman vastauksen DNA-testi tuotti.


Voimakkaimpana oli Welsh corgi! Seuraavana joko rottweiler tai dobermanni ja viimeisimpinä pinseri ja bullmanstiffi.

Sitten siirrettiin hiukan paikkaa ja mentiin Millan ja Kessun kotiin. Tässä pieni ulkoilu - ja pissa/kakkatauko.




Millan elämä on näitä koiratarinoita, jotka ovat onneksi saaneet onnellisen lopun. VK on hänen kolmas omistajansa. VK hankki tytön Apulan kautta ja haki hänet 29.2.2013. Hänelle sanottiin, että koira oli kuusivuotias, mutta se ei ilmeisesti pidä paikkaansa. Useammat jotain tietävät ihmiset ovat arvioineet Millan nuoremmaksi.
Aikaisemmissa paikoissa koira ei ole ollut riittävän hyvällä hoidolla. Tyttö oli liian laiha, eikä turkki ollut kelvollisessa kunnossa. Hän ei ole ollut rakastettu!




Nyt on siis onneksi toisin. Milla saa elää ihka oikeaa ja kunnollista koiran elämää:  nauttia hyvästä ruoasta, lenkkeillä ja seurustella muiden koirien kanssa. Hänet viedään lääkäriin silloin, kun on tarvis ja ylipäätään: rakastetaan! Hän on arvostettu perheenjäsen.

Millan kaverina on Kessu. 

Häh, mihin se hävis?

Kessu - sylipuudeli😆
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!