tiistai 23. toukokuuta 2017

PUUTARHASSA TAPAHTUU --- kukkatelineen värkkäys


Kerrankin meillä tehtiin jotain, mitä voi kutsua kierrättämiseksi! Mieheni kaveri oli meinannut heittää metallisen telineen huutin tuuttiin, mutta se pelastettiin meille kukkien kasvatusta varten. Mikähän hyllykkö on alunperin ollut? Tai jos se on tehtykin kukkatelineeksi?

Halusin alahyllylle köynnöksiä, eli kelloköynnöstä, krassia ja tuoksuhernettä, joita olen taimikasvattanut, ja ne tarvitsevat tartuntapintaa. Surkeita ne vielä ovat ostintaimiin verrattuna, mutta kaipa ne innostuvat kukkimaan. Mieheni kiinnitti telineen taakse kasvituen, mikä ei tietenkään ollut kummoinen homma. Pari reikää ja kiinnitys jollain johdonpätkällä😅😆mitä nauroimme, koska tällainen viritteleminen ei ole yhtään hänen tyylistään. Mutta ajaa asiansa tässä kohtaa.







 Lopputuloksesta tuli tämmöinen.


Kipot ja kupit käytössä.

Upea melkein musta petunia, jonka löysin Siemen-Florasta. Oli muuten viimeinen, sorry vaan😉

Auringonlaskua piti taas kuvata. Miten se voikin olla niin erilainen joka ilta?


Pilvet olivat asettuneet näin nätisti rykelmiin, mutta seuraavana iltana taivaalle kehittyi tällaisia pilvi-ilmiöitä. Kuin joku olisi huiskinut pilvet pensselillä.








1 kommentti:

  1. Pätevän näköinen teline ja pilvet ovat aina kiehtovia. Yleensäkin taivaalliset tapahtumat auringolaskuineen ja -nosuineen on seurattava!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!