tiistai 6. elokuuta 2019

Maalaispuoti Emerald - astu sisään!


Ihastuttava kesäpuoti! Hyllyt notkuvat kaikkea mielenkiintoista: ekologisista siivoustuotteista mausteisiin, ihonhoitotuotteisiin ja koirashamppoisiin.

Minä hain lisää Ole Hyvä - konetiskiainetta sekä saman merkin astian - ja pyykinpesuainetta.

Viime syksynä ostin kilon purkin konetiskiainetta, ja se on kestänyt tänne asti. Purkin päällä lukee riittävyydeksi 66 pesukertaa, ja se pitää paikkansa. Luontoystävällisyys ei tule siis edes kalliiksi. 

Yrityksellä on kattava verkkokauppa:www.emeraldpuoti.fi.

Minäkin tein ostokseni verkkokaupassa, vaikka asun lähellä. Sovin puodin emännän Anne Tarkin kanssa sähköpostilla, milloin tulen noutamaan ostokseni.










Arvostan kovasti maaseudun yrittäjyyttä, ja nettikauppa on hienosti laajentanut asiakkaiden tavoittamista ja toimintamahdollisuuksia. 

Minun ostoskokemukseni kruunasi perheen kahden koiran antama vastaanotto. Labbistyttö haukahteli ensin asunnon rappusilla, ja arvasin, että Anne kuulee "hälytyksen", koska emme sopineet aivan tarkkaa aikaa. 

Hetken odottelin ja pällistelin samalla pihapiiriä (aina pitää katsoa, mitä kasveja löytyy😉). Äkkiä ulkorakennuksen seinustan pensaat alkoivat heilua kummallisesti. Linnutko sieltä pois pyrkivät? Vai? Melkein ääneen pyrskähdin, kun esille kömpi Bernhardinkoiratyttö. Jopas hän oli lepopaikan itselleen keksinyt. 

Minut nuuhkittiin suurella hartaudella ja tunsin olevani oikein tervetullut. 

Minun makuuni ei parempaa paikka elää ja yrittää voi olla kuin Tarkin perheellä on.

2 kommenttia:

  1. Kävin Emerald-puodin verkkosivuilla ja yllätyin, kuinka monipuolinen valikoima siellä on. Sanotaankin, että maailmassa eivät pärjää älykkäimmät eikä vahvimmat yksilöt, vaan ne, jotka ovat uteliaita ja osaavat sopeutua. Ja tänä päivänä maanseudun asukkaat, jotka kehittelevät verkkokauppoja, majoitustoimintaa ym. selviytyvät. Nostan heille kaikille hattua!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, paljon on tuotteita myynnissä, ja hinnat ovat kohtuullisia.
      Sanos muuta, pelkkä maatalous ei pienemmillä tiloilla enää kannata mikä on kyllä sääli.

      Poista

Kiitos kommentistasi!