keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

PUUTARHASSA TAPAHTUU --- tänään kukassa


 Tunnistatko kukkijan?


Hmmm... olisiko joku kilpailu kiva? Sellaisia olen nähnyt blogeissa harrastettavan. Mutta jos vielä tämän kasvin tunnistaminen tehtäisiin kunniaa ja mainetta - tyyliin. 

Kerron nyt tässä välissä koiriin liittyvän asian. Siis kun meille on pentuja tulossa, ja toivottavasti kaikki menee hyvin eli että saamme pennut elävinä maailmaan, olen päättänyt perustaa uuden blogin, jota päivitän ainakin toistaiseksi. Ehkä se jää pysyväksi, ja koirien kuulumiset siirtyvät pääasiassa sinne, ja RITAVUOREN JUURELLA jää puutarhablogiksi. Ehkä, aika näyttää. 

Uuden blogin perustaminen tässä kaiken isoäidiksi😅tulon hässäkän keskellä saattaa hiukan kestää. Ainakin se, että saan gadgetit pelittämään ja muut venkulat toimimaan. Blogit.fi voin tarjota sitä vasta, kun postauksia on vähintäin kymmenen. 

Uusi blogi toimii, ja sen nimi on Ritavuoren Rekut. Joten jakakaa tietoa niille, joita arvelette aiheen kiinnostavan.  

Kiitos paljon lukijoilleni! Ihanaa, että niin monet ihmiset ovat löytäneet kirjoitelmani. Hassua, miten nykymaailmassa tieto leviää. Lukijoita on Ukrainaa ja Amerikkaa myöten. Toivoisin, että mahdollisimman monet jättäisivät kommentin.Tietäsin teidän olevan olemassa ihmisinä eikä vain numeroina😅

Nyt takaisin piha-asioihin...

Puutarhan vissiin pitäisi olla mahdollisiman monipuolinen, vaan minun pihani ei ole. Tämä on selkeästi ruusupiha, mutta sellaisen olen halunnutkin.  Nyt tehdään ennätystä: kesäkuun seitsemäntenä yksikään ruusu ei vielä kuki. Olen siis tylsistynyt ja kiukkuinen. Ainakin hiukan.



Punainen viinimarja hönkii elämää.






Omenapuun kukat ovat aina viehättäviä.


 
Ainukainen kirsikka, ja talo siellä taustalla.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!