lauantai 25. maaliskuuta 2023

Ja matka jatkui!

 


Upea näkymä aamulla. Turhaan ei Viru-hotellin sijaintia kehuta.

Ilta ei onneksi päättynyt pelkkään epäonnistuneeseen ateriaan ja sitä seuranneeseen kebab-annokseen. Kävimme Jarmon kanssa Viru-sentterin ostosparatiisissa. Jos joku olisi pudottanut minut sinne silmät sidottuina, vakuuttanut, että olen Madeiralla, olisin ollut helposti huijattavissa. 

Tuoksut, myymälöiden asettelut, tyyli ja jopa ihmiset! Minä olisin uskonut. Ainakin hetken.

Ruokamyymälä sijaitsee alakerrassa. Se on niiiin eurooppalaista. Ihania leivoksia oli myynnissä tiskikaupalla. Kuka on tämmöistä kuunaan nähnyt Prismassa? Ja sitten tietysti kattava alkoholitarjoilu, joka meille edelleen hakee tuloaan. 

  

Tässä ollaan jo aamisella, kuuman yön jälkeen. Valitettavasti tarkoitan huoneen lämpötilaa😁😁😁Lämpötilamittari ei reagoinut, vaikka kuinka sitä koetettiin alentaa. Kun laitoin päälle puhalluksen, huone alkoi viiletä. Se oli totisesti tarpeen myös sen vuoksi, että peitto oli aikamoinen kuumennuslaite. Sen kun veti  ylleen, heräsi hetken kuluttua hikeen.  Muutekin sängyt ovat melkoisen mielenkiintoset 😅Saatiin olla tyytyväisiä, ettei kimmahdettu sängystä lattialle. 

Eilen unohdin vallan Viru-hotellin vakoiluhistorian. Neuvostoliiton hajotessa KGB lähti niin kiireellä, että vakoiluvälineet jäivät ylimpään kerrokseen. Hotellissa järjestetään kierroksia, joilla esitellään ja kerrotaan, miten salakuuntelu oli järjestetty. 

Näkemäni perusteella sanoisin, että Virossa liha on tärkeällä sijalla. Jarmo kyseli aamiaisella kalan perään. Eipä ollut. Makkaroita ja leikkeleitä sen sijaan oli tarjolla isot vadilliset. Toki oli riittävästi marjoja, hedelmiä ja vihanneksia. Monipuolisesti.


 

Tämä paljastui minun puketistani. Myöhään illalla, kun olimme hakeneet koirat hoitolasta ja aloittelin takan lämmitystäå.Tässä ollaan vielä Tallinnassa. Ostokset on suoritettu ja aikaa "pitää tappaa".
Kannella 9 on todellakin valinnan varaa sekä syömisen että juomisen suhteen.Yhdyn Siljan mainontaan siinä suhteessa, että MyStarille pitää tulla monta kertaa, ennen kuin sen tarjonta aukeaa. 


Yksi mahdollisuus oli ottaa tarjolla olevasta lautanen täyteen, 14 €. Tällaista yleisnäkymää


Kauppamaailma siellä odottaa.


Näitä tuoleja on hehkutettu! Ylipäätään kaikkea muutakin erikoista. Mutta riittääkö tämä "kaikki" aikamoisen ihmismäärän houkuttelemiseen?  
           


Toivottavasti!

 

 

Peräosa on kauneinta tarjottavaa, jopa talvella.
Mikä vessa!MyStarin portaikkoa.


Tervetuloa tutustumaan!

4 kommenttia:

 1. Joka kerta kun joku kuvailee Tallinnan matkaansa, ajattelen että sinne pitää taas pitkästä aikaa päästä. Mahtaako toteutua joskus? Ehkä kesällä kun Maarianhaminasta pääsee suoraan laivalla sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä Tallinnassa sitä jotain on.
   Sinun pitää tarttua toimeen ja varata matka. Muuten jää helposti ajatuksen tasolle.

   Poista
 2. Siitä on aikoo, kun on tullu käytyy Tallinnassa. Heleppo ois Helsingistäkin vaikka päiväseltään käyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, seuraavan kerran kun olet siellä sukuloimassa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!