tiistai 7. maaliskuuta 2017

KOIRIEN ELÄMÄSSÄ TAPAHTUU --- Kessu kylässä


Näissä kuvissa ja videoissa on hännän huisketta ja ystävyyttä💗Tosin mamin mielestä myös irtokarvoja ja tuhottuja leluja = lisää siivoamista, kun teimme tyhjäksi aamullisen imuroinnin, mutta sehän on aivan yhdentekevää suurten tunteiden rinnalla.

Hössötimme ensin ulkona, ja tässä pieni videonpätkä siitä, miten iloisia olemme. Huomaatko leveät hymymme? Emme ole nähneet Kessu Kehvelin kanssa pitkään aikaan, ihan liian pitkään. Mutta kun ihmisillä on niin usein jotakin tärkeää meneillään eikä siksi voida vierailla toistemme luona esimerkiksi kaksi kertaa päivässä.








Sen lisäksi, että saimme vaihtaa kuulumisia, Kessun (ja tietysti myös Millan) äippä toi minulle ja Väinölle monta säkillistä nami nami luita Vuorenmaan Tilateurastamolta Ulvilasta. Isot tassut 🐾🙌 siitä!
 

Sisällä pistimme ranttaliksi punalakkisen - ja tassuisen tontun kanssa. Siitä tuli kyllä entinen tämän retuutuksen jälkeen. Ja Kessulle, voi noita miehiä, tuli mieleen jotain ihan muuta kesken leikkien.








Tässä tonttu on vielä ehjä, mutta ehdotan Kessulle, että otetaan se käsittelyyn. Mami ei onneksi kuule, kun kuiskaan Kessulle.



Poseerauskuva Kessu-Kamustani. Aika komea poika, eikös?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!