sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Ruma kevät

Konttaamallako tästä on mentävä?

Sain jo taannoin haasteen tehdä päivitys keväästä, joten olkoon tämä osa sitä. Mitään kuvattavaa vielä ei varsinaisesti ole. Ei muuta kuin törkyä ja kuraa, mikä paljastuu lumien alta. Törröttäviä ruusun oksia, joita tiirailen siinä toivossa että ne olisivat säilyneet hengissä. Kaikki on rumaa ja kuollutta. Ei ainutta leskenlehteäkään näkynyt tien vierellä.

En ole siis kevätihminen yhtään! Huhtikuun saisi minun puolestani poistaa kalenterista. En innostu jatkuvasta auringonpaisteesta enkä saa siitä energiaa, vaan suorastaan ahdistun. Sitten kun voin istuttaa ensimmäiset orvokit ja narsissit tai edes kylmänkaihonkukat pilkistävät maasta, annan "anteeksi". Sisäinen puutarhurini herää, ja piha alkaa vetää puoleensa.


Perjantaina taivaalta tuli alas sadetta, räntää ja lunta.

Kaunistusta kaupasta.


Tänä aamuna taivas rusotti tähän maalliin.



Tulipa tästä oikein positiivisuuspläjäys! Ensi viikolla on lämpöä tiedossa, joten sitten kai ensimmäiset elonmerkit pilkahtavat, ja saan jotain mukavaa kerrottavaa.

Käypäs kurkkaamassa myös koirablogin puolella. Tein postauksen eilisestä pihavieraastamme.

6 kommenttia:

  1. huhtikuussa ei saisi matkustella.saa aivan väärän kuvan kaikesta.aikoinaan kävin anopin 60 päivillä huhtikuun lopussa.kylä näytti kamalalta.tuntui kuin olisi keskellä vanhaa ddr ajankuvaa,vaikka oli keskellä kauneinta suomea.

    VastaaPoista
  2. Huhtikuu ylleensä on ruma kuukaus. Vaan päivät on ollu uppeita. Hieno tuo uamukuva.

    VastaaPoista
  3. Koemme asioita ilmeisen eri tavalla :) Minulle huhtikuu on se ihan paras kuukausi, koska siihen yleensä ajoittuu kevään hyökyaalto muuttolintuineen ja lumen sulamisineen. Sen allekirjoitan, että kaunein kuukausi se ei ole. Kauneus syntyy vihreydestä ja kukista. Siihen on vielä matkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä nyt olen muutenkin tällainen omituinen:D
      Mutta eiköhän vihreyskin pian ilmaannu. Viime yön on satanut, ja lämpöä riittää, niin luonto herää eloon.

      Poista
  4. Älä hyvä ihminen poista huhtikuuta minä olen syntynyt aivan loppukuusta ja se oli lapsuuteni ihanimpia kuukausia .Aikuisena minä pidän siitä siksi kun se mullistaa kaiken se on se kuukausi mikä viimeistään selättää talven .Muuttolinnut tulevat, järvet aukeavat ja uudet silmut näkyvät. Mutta pidä vain mielipiteesi kunhan et poista kuukautta ;-) Me jokainenhan tunnemme ja ajattelemme erilailla.

    VastaaPoista
  5. Ei sitten poisteta missään tapauksessa:-)!
    Muuttolinnut ovat kyllä kivoja seurattavia. Alapellolle on muodostunut pieni lampi, ja toivottavasti joutsenet sun muut pysäköivät siihen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!