maanantai 4. joulukuuta 2017

Kuvia päivämäärällä 19.6.2017

Löytöruusu 'Paimio'



Olen näköjään säilönyt kuvat työpöydälle kiirettömämpää hetkeä ja julkaisua varten. Noh, sellainen tuli vasta nyt, ja rupesin selaamaan pihablogia enkä ainakaan löytänyt näitä kuvia.


Monipuolinen miljoonakello, tupsulaventeli ja erityissuosikkini Diana täydessä terässä. Raput osoittautuivat kesän mittaan mädäntyneiksi, korjauskelvottomiksi, ja pinnat on uusittava keväällä.
Miten joku voi olla näin nätti?
Hiukan haikea olo näistä kesäisistä kuvista tulee, vaikka tykkäänkin kaikista vuodenajoista. Mutta se tuli taas mieleen, että ehtiikö kesästä nauttia? Helposti siitä tulee aika, jolloin suorittamista ja tekemistä on hengästyttävän paljon. Kiiruhdat puskasta ja penkistä toiseen. Kilpailet rikkaruohojen kanssa, nypit, kohennat, trimmaat, haravoit... Istahdat hetkeksi, ja taas silmään osuu jotain, mikä vaatii huomiota.
Puutarhuri on kuin pikkulintu, joka uurastaa hetken poikastensa eteen: lentää ahkerana sinne ja tänne, ja yks' kaks' on syksy. Jos taas jättäisi työt tekemättä, "poikaset ruokkimatta", ei voisi olla siihenkään tilaan tyytyväinen. Ikuinen dilemma siis😊😊😊😊


Mitähän olen kuvannut tässä? Olkoon idea mikä tahansa, kuvassa on vuorikaunokki ja tarhakurtturuusu 'Rudolf' avaamassa ensimmäisiä kukkiaan.






Spinosissima 'Ruskela'

Spinosissima 'Juhannusmorsian'


Alppiruusu Grandiflorum - parhaita alppeja? On menestynyt meillä aika valoisassa paikassa.

Rosa Glauca - jälleen, kesäasussa.


2 kommenttia:

  1. Kiitos sinulle tästä postauksesta tuli kiva ja odottava mieli. Mukavaa katsella kesäkuvia. Hyvää Itsenäisyyspäivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi mielenkiintoisesta blogista!
      Joka talvi, kun katselen elottomia ruusupuskia, hämmästelen, millaiseen loistoon ne puhkeavat kesän tullen. Se on aina ihme!

      Poista

Kiitos kommentistasi!