perjantai 19. tammikuuta 2024

Kolmekymmenvuotishääpäivän pullon poksahdus


 

Ruusujen symboliikkaa: punaisia on kolme, joilla kerrotaan kymmenen vaaleanpunaista. Tämän mieheni oli kuulemma keksinyt aivan itse. 

 

 


Pullo maksoi saman verran kuin on vuosia takana. Kannattaa siis olla tarkkana. Pullon avaus on ainutkertainen tapahtuma😉. 

Laivayhtiö kehtaa myydä yli neljänsadan euron hyttiin vielä erikseen tuliaisia. Tällä hinnalla jääkaapin kuuluisi notkua herkkuja ja juomia, mutta mitenkäs sanonta menee: ei se ole hölmö, joka pyytää, vaan se, joka maksaa.

 

 

Laivalla on kyllä aina hienoa olla. Tykkään tunnelmasta ja keinumisestakin. Tämä reissu oli kuitenkin vaihtoehto B, koska meidän piti viettää kolme viikkoa Madeiralla, ja nimenomaan hääpäivänä nauttia upeasta ilotulituksesta. 

Mutta mutta ja voi voi. Ensinnäkin totesimme, että meillä ei ole varaa tuohon lomaan. Se olisi lentojen, hotellien + muiden kulujen kanssa tullut maksamaan lähemmäs viittä tonnia. Toki, loppuvuosi on huippusesonki saarella. Kaikesta höylätään rahaa, mistä vaan voidaan. Pelkät lennot olisivat maksaneet 1800 €. 

Lisäksi miehelläni todettiin lokakuussa laskimotukos vasemmassa jalassa  ja sen hoitaminen on edelleen kesken. Olisi ollut suorastaan itsemurhaleikkiä lähteä tuollaisen jalan kanssa viiden - kuuden tunnin lennolle. 
Joka tapauksessa saimme viettää helmihääpäivän yhdessä💕mikä oli kaikkein tärkeintä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 kommenttia:

 1. Harmi että ette päässeet haluamallenne matkalle Madeiralle. Olen ollut kolme kertaa siellä ja tykkäsin kovasti, vaikka meidän matkamme oli aika paljon halvempi kuin tuo teidän olisi ollut. Ihanan häämatkan saitte kuitenkin<3 Onnea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina!
   Aina eivät suunnitelmat onnistu, valitettavasti. Onneksi sentään päästiin jonnekin🚢

   Poista
 2. Lämpimät hääpäiväonnittelut!
  Ihan järkeviä syitä olla matkustamatta Madeiralle. Lentolippujen hinnat ovat nousseet valtavasti. Meiltä jäi syyskuussa häät Italiassa osallistumatta pitkälti liian suurien kustannusten vuoksi. Edessä oleva kylppäriremontti nielee ylimääräiset rahat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ilman muuta remontti menee edelle, ja ilman kylppäriä ei pärjää.

   Poista
 3. Onnea teille hääpäivän johdosta!
  Huh, ois ollu arvokas matka. Madeira on kyllä kaunis paikka. Paras ratkasu teillä ol olla mänemättä, kun tuo miehesi jalaka on nyt kipeytyny. Toivottavasti paranoo hyvin! Laivamatkakin on ihan mukava juhlistoo merkkipäivee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Matka jäi kyllä mieleen. Heh, varsinkin kun mennessä huumekoira tuli nuuhkimaan helmojani🤣
   Tässä hinnassa on mukana mm. koirien hoito.

   Poista
 4. Lämpöiset hääpäiväonnittelut täältä minultakin.
  Vaikka Madeira onkin todella upea lomapaikka (olen lomaillut mieheni kanssa siellä kolmesti) olivat järkevät syyt teidän tapauksessanne, olla sinne matkustamatta. Uskon hääpäivänne olleen laivallakin ikimuistoinen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos!
  Totta, olisin vaan hermoillut koko loman ajan. Eikä vakuutuskaan olisi korvannut jos vaiva olisi pahentunut.

  VastaaPoista
 6. Madeiralla on tullut käytyä mutta hääpäivä on ollut varmaan myös onnistunut laivallakin .
  Me olimme myös hääpäivän vietossa lokakuussa hotellissa ja syömässä.

  VastaaPoista
 7. Myöhästyneet onnittelut hääpäivän johdosta. Toivottavsti isäntä alkaa olla jo kunnossa! Kaikkea hyvää teidän kevääseen. Halauksin A & K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A & K!

   Eilen oltiin taas lääkärissä 🤦oikeassa nilkassa nivelsiteet venähtäneet. Huoh. Mut tukosjalka on pienentynyt yhtäkkiä ja väri parantunut. Rehunen oli sanonut et Xarelton voi unohtaa. No, eipä sitä enää ole syötykään vaan Nattokinaasia (kannattaa googlata jos on vieras aine) joka jää loppuelämän tuotteeksi, molemmille.
   Kevättä hyvinkin 🥴

   Poista

Kiitos kommentistasi!