perjantai 30. kesäkuuta 2017

Tuulahduksia


Eilen illalla oli taas niin nättejä pilvimuodostelmia. Ja kerrankin lämmin ilta! Istuskeltiin terassilla varmaan ensimmäisen kerran tänä kesänä. Siis oikein nautittiin olostamme. Kasvimaan perkaamiseen tosin oli liian kuuma, samoin tänään. Se on niin inhokkihommaani! Aivan turhauttavaa. En pääse millään voitolle mallasruohosta (onkohan vesiheinä kirjakielellä?) ja jostain ihme heinästä, joka aina vaan kasvaa, vaikka kuinka kitken. Olemme puhelleet, että  jos maa muutetaan mansikkamaaksi! Lällällää, siitäpäs saisitte rikkaruohot, kun lyödään kate päälle.
 








Kesäkukat ovat hyvässä kasvussa.





Ensimmäiset pensastomaatit alkavat kypsyä, mutta kesäkurpitsa ei vielä kuki. Normikesinä juhannuksena on saatu jo korjata satoa, kuten olen vissiin ennenkin todennnut. Mutta tämä on tämmöinen vuosi.


Gallicapenkki

Gallicat eivät vielä kuki, ja kuvissa näyttää siltä kuin penkissä ei ruusuja olisikaan, eikös? Olen onnistunut tämän penkin kohdalla tavoitteessani. Maa-ala on niin mahdollisimman täyteen ahdettu perennaa ja luonnonkukkaa, ettei rikkaruohoille jää enää tilaa. Ainakaan paljoa😅


Täytyy kuvata kohteita, jotka ovat suht´ mallillaan😏Kuvauskohdasta kun katsoisit vasemmalle... järkyttyisit... talon ja hallipihan välillä on pöheikkö, joka vaatii... jotain. Vaikka tänä kesänä ei millään ehdi, suunnitella toki voi. Puskat ja muut töryt pois kaivinkoneella, uutta maata ja hiekkaa tilalle. Istutukseen vahvoja ja leviäviä ruusuja. Juhannusruuusun ja Hansan tyylisiä. En yrittäisi yhtään virveltää aroilla ja heikkokasvuisilla. Lopputulos olisi taatusti kivamman näköinen kuin pajupusikko!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!